zullen we 1 op 1 samenwerken?

eenmalige samenwerking

Ik geloof erin dat je met minder meer kunt bereiken, als je maar weet waar jouw probleem zit en waar jij jouw acties op moet richten. Je hebt bijvoorbeeld een mooie website, maar is het ook een succesvolle website? Weten voldoende bezoekers jou te vinden en als ze eenmaal op jouw website zijn, worden ze dan ook klant? Meten is weten, en daar ga ik jou bij helpen. Want, zonder actie geen resultaat.

Dit traject is voornamelijk voor startende ondernemers, maar ook voor ondernemers die al minimaal €50.000 omzetten. Waarom? Omdat we gaan kijken naar jouw cijfers. Wie is jouw doelgroep en wat gebeurt er op jouw website: welke pagina’s zijn belangrijk en dragen bij aan conversie en waar haken bezoekers af en ligt nog ruimte voor verbetering. Hetzelfde geldt voor jouw nieuwsbrief en social media. Zijn bezoekers engaged en klikken ze door? Het gaat erom dat je waardevolle content aanbiedt op het juiste moment in de klantreis. Ook gaan we kijken naar hoe we het gewenste gedrag kunnen ontwerpen en welke overtuigingsprincipes we waar en op welke manier gaan zitten.

We trappen af met een creatieve brainstormsessie en brengen jouw doelgroep en de gehele klantreis in kaart om te onderzoeken hoe we stapsgewijs jouw marketing gaan optimaliseren.  Waar zit jouw doelgroep? Welke verschillende touchpoints (contactmomenten) zijn er er waar valt er voor jou nog (méér) winst te behalen? We duiken jouw data in: we analyseren welke kanalen goed voor jou werken, hoe jouw website presteert en waar nog ruimte voor verbetering ligt, zodat je weet waar je kan optimaliseren, opschalen of juist ook afschalen. 

Tijdens de sessie bepalen we waar jij naartoe wil groeien en wat nodig is om daar te komen. We stellen doelen op en creëren focus om te bepalen welke acties nodig zijn om jouw doelen te bereiken. Zodat je aan het einde van de sessie en concreet marketing en actieplan hebt om jouw doelen te bereiken.

DIT TRAJECT IS WAT VOOR JOU, ALS JIJ:

STRUCTUUR WIL IN JOUW MARKETING

Méér resultaat wil halen uit marketing en niet langer wil schieten met hagel.

FOCUS EN RUST WIL ERVAREN

Zonder actie geen resultaat. Een plan zorgt voor duidelijkheid, waardoor je weet welke stappen nodig zijn voor groei.

méér klanten zonder extra budget

Méér betalende klanten uit o.a. website, emailmarketing en campagnes. Simpelweg door bestaande content te optimaliseren.

MÉÉR KLANTEN WIL MET JOUW WEBSITE

Niet weet wat er op jouw website gebeurt of waar jouw klanten vandaan komen.

Dan is het tijd om het roer om te gooien, want het kan echt anders en ik ga jou daarbij helpen. In één dag werken we jouw marketingstrategie uit zodat jij weet waar jouw kansen liggen en daar jouw marketingacties op kan richten.

Wat gaan wij doen:

  • Intake gesprek waarin wij jouw doelen helder gaan stellen.
  • Google analyse: hoe presteert jouw website & vindbaarheid.
  • Korte zoekwoorden analyse.
  • Brainstormmiddag waarin wij jouw plan uitwerken. (incl lunch)
  • Marketingplan gericht op actiepunten voor het hele jaar.
  • Evaluatie Call na 2 maanden.

Angela is open, direct en eerlijk en neemt geen blad voor de mond, maar zegt gewoon waar het op staat. Voor haar klanten heeft ze alles over en kijkt ze te allen tijde door de bril van haar klant en met haar eigen expertise kritisch naar hoe het beter kan. Haar klanten weten écht wat ze aan haar hebben! Werken aan het beste resultaat door een fijne samenwerking met korte en persoonlijke lijntjes, dat maakt dat Angela goed is in haar werk en wij, Flexmakers, een samenwerking met haar aan iedereen aanraden. Iedereen verdient een gouden kracht als Angela ter versterking van zijn of haar bedrijf!”

Mayke Kettelerij

Eigenaar | Uitzendbureau Flexmakers

DIT LEVERT DE EENMALIGE SAMENWERKING JOU OP

Focus & structuur:
Je hebt een actieplan op maat om jouw doelen te behalen. Niet langer schieten met hagel. Marketing wordt fun again: Nu je weet waaraan je gaat werken: en het ook resultaat oplevert.

Analyse
Je weet precies hoe jouw doelgroep online zoekt en hoe je daar slim op in speelt. Met bijvoorbeeld blogartikelen, social posts of een nieuwsbrief. Je weet welke content je gaat creëren

Resultaatgericht
Alle acties zijn gericht op resultaat: je weet exact wat je te doen staat, maar zonder stress. We verdelen marketingacties namelijk over het hele jaar. (we werken aan een korte- en lange termijn strategie). 

Gouden netwerk
Exclusieve toegang tot mijn netwerk. Na het plan begint het pas: heb je hulp nodig van een webbouwer, tekstschrijver of Social advertising specialist? Dan krijg je exclusieve toegang tot de beste specialisten.

Eenmalige samenwerking aanvragen

Elke maand heb ik slechts plek voor twee Marketing in a day trajecten. De investering van de eenmalige samenwerking is 1497,- incl. korte zoekwoorden- en website analyse. Benieuwd of dit traject voor jou interessant is? Vraag de geheel vrijblijvend een gratis strategiegesprek aan.