zullen we 1 op 1 samenwerken?

jouw marketing UITBESTEDEN

Wil je echt groeien en concrete stappen maken? Dan gaan we 1-1 samenwerken, maken we een plan voor de komende 6 maanden en laat ik je zien hoe marketing ook anders kan. Dit is een exclusief traject en niet geschikt voor startende ondernemers.

Ik geef jou inzicht in jouw cijfers, laat je zien welke marketingacties klanten opleveren en samen optimaliseren we jouw marketing voor nog méér resultaat. Maar wel op een andere manier dan je gewend bent. Ik geloof er namelijk niet in dat je harder moet gaan werken, maar wel slimmer. Ik laat je zien dat marketing niet ingewikkeld hoeft te zijn, laat je kennismaken met de wereld van neuromarketing en conversie optimalisatie.
Trust me, it will be fun!

Dat betekent dat we datagedreven te werk gaan. Marketingbeslissingen nemen op basis van cijfers, creatieve marketingconcepten ontwikkelen en  we werken met een plan, dat zorgt voor focus. Zonder actie geen resultaat.

DIT GAAN WE DOEN

We trappen af met een creatieve brainstormsessie en brengen jouw doelgroep en de gehele klantreis in kaart om te onderzoeken hoe we stapsgewijs jouw marketing gaan optimaliseren.  Waar zit jouw doelgroep? Hoe sterk is jouw merk? Welke verschillende touchpoints (contactmomenten) zijn er er waar valt er voor jou nog (méér) winst te behalen? In welke fase kunnen we de doelgroep beïnvloeden en overtuigen om tot verkoop over te gaan?

Gedurende 6 maanden ben ik jouw creatieve sparringpartner én marketing expert en kun je met al jouw vragen bij mij terecht. Onze samenwerking zal divers zijn: we zullen gaan optimaliseren (website, campagnes, emailfunnel) maar ook nieuwe content, creatieve concepten en campagnes gaan ontwikkelen

VOORDELEN VAN STARTEN MET 1-1 samenwerken

MÉÉR RESULTAAT UIT JOUW WEBSITEBEZOEKERS

We gaan jouw website optimaliseren voor de vindbaarheid of starten met betaald adverteren in Google.

MEER KWALITATIEVE BEZOEKERS

Content is geoptimaliseerd voor jouw doelgroep en afgebakend op zoekwoorden die jouw bezoekers intypen in Google, dus heel specifiek.

méér klanten zonder extra budget

Méér betalende klanten uit o.a. website, emailmarketing en campagnes. Simpelweg door bestaande content te optimaliseren.

MEER LEADS EN online verkopen

We gaan creatieve campagnes en concepten opzetten om jouw doelgroep op een ludieke en verrassende manier te bereiken en overtuigen.

Omdat we intensief 1-1 met elkaar samenwerken heb ik maar 6 plekjes per maand beschikbaar voor dit traject. Op dit moment zijn al 4 plekken gevuld en heb ik nog ruimte voor 2 samenwerkingen.

De marketingondersteuning is geheel naar wens in te vullen en bestaat uit 3 verschillende pakketen. In het eerste basispakket focussen we ons op het optimaliseren van je website en geef ik 1 keer per maand feedback op een onderdeel naar keuze: bijvoorbeeld jouw nieuwsbrief, salespage of een blogartikel. Wil je liever sneller stappen zetten dan adviseer ik om over te stappen naar het premium pakket. Dan is er ook ruimte om te gaan experimenteren: het optimaliseren van je emailfunnel of te starten met Google Ads.

De marketingondersteuning start vanaf 2 uur tot max 6 uur per week. We gaan een samenwerking aan van minimaal 6 maanden. In deze 6 maanden zullen we zowel live als online bij elkaar komen om de strategie te bespreken en creatieve concepten te bedenken.

Om meer bereik en zichtbaarheid te krijgen bij nieuwe doelgroepen voor mijn creatieve onderneming, de omzet te verhogen van mijn webshop én ik weet dat ieder zo’n zijn vak heeft, heb ik Angela gevraagd om mij te ondersteunen op gebied van online marketing. Ze helpt mij met diverse campagnes, optimalisatie van SEO en SEA en e-mail marketing. Samenwerken met Angela is erg prettig. Ze heeft écht kennis van zaken, denkt mee, is kritisch en eerlijk. Ze werkt hard en is flexibel. Door haar zijn er nieuwe doelgroepen bekend gemaakt met mijn producten, heb ik mooie bestellingen ontvangen, is mijn bedrijf beter vindbaar en is de omzet verhoogd. Aanrader!

Nienke van der Zwan

Eigenaar | Stipstijl

Samenwerken? BEKIJK MIJN 3 PAKKETTEN

 • Strategiesessie: online of op locatie
 • Marktingplan: voor 6 maanden
 • Sturen op cijfers: Inrichten Google Analytics, Search Console + data studio dashboard voor actueel overzicht cijfers.
 • Conversie optimaliatie: 2 pagina’s per maand
 • Feedback: op 1 blogartikel of nieuwsbrief
 • Marketingsparringspartner: feedback binnen 48 uur
 • Maandelijkse call: van 30 minuten
 • Strategiesessie: online of op locatie
 • Marktingplan: voor 6 maanden
 • Sturen op cijfers: Inrichten Google Analytics, Search Console + data studio dashboard voor actueel overzicht cijfers.
 • Conversie optimaliatie: 2 pagina’s per maand
 • Feedback: op 1 blogartikel, nieuwsbrief of analyse van emailfunnel
 • Marketingsparringspartner: feedback binnen 24 uur
 • SEO: Zoekwoordenanalyse + in 6 maanden optimaliseren op de vindbaarheid
 • Google Ads basis: remarketing advertentie
 • Maandelijkse call: van 60 minuten

Intensieve marketingsupport nodig? Dat kan, dan stemmen we dit onderling af en ontvang je een voorstel op maat.

MARKETING TRAJECT AANVRAGEN

Omdat we intensief 1-1 met elkaar samenwerken heb ik maar 6 plekjes per maand beschikbaar voor dit traject. Op dit moment zijn al 4 plekken gevuld en heb ik nog ruimte voor 2 samenwerkingen.

Benieuwd of dit traject voor jou interessant is? Vraag de geheel vrijblijvend een gratis strategiegesprek aan.

Geef hier jouw pakket voorkeur door: